Ashley Tisdale


Ashley Michelle Tisdale 1985. július 2-án született New Jersey-ben, az Egyesült Államokban, Mike Tisdale és Lisa Morris második gyermekeként. 3 éves korában egy bevásárlóközpontban fedezte fel a tehetségét Bill Perlman, aki a mai napig is a menedzsere. A világsikert a HSM trilógia hozta meg számra, de szerepelt más filmekben és sorozatokban is, mostanság pedig már inkább a kamera túloldalán, a producerkedésben veszi ki a szerepét. Zenei karrierje alatt 2 saját albuma jelent meg, a Headstrong és a Guilty Pleasure, nemrégiben pedig saját youtube csatornáján elindította a "Music Sessions" rovatát, ahová férjével és különböző ismert emberekkel (pl.: Lea Michele, Debby Ryan, Vanessa Hudgens) készít feldolgozásokat. 2016-ban megalapította saját sminkmárkáját, mely az Illuminate nevet kapta, s azóta is folymatosan újabb és újabb termékeket bocsájt a piacra. Ami a magánéletét illeti, 2013. augusztus 8-án Christopher French eljegyezte az Empire State Building 103. emeletén, majd 2014. szeptember 8-án feleségül is vette, s azóta is nagyon boldog házasságban élnek. 

 
Navigáció

  Kezdőlap   - nézelődj, olvasgass a legújabb hírek között
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Ashley Tisdale   - tudj meg még többet kedvencünkről
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Média & Extra   - online filmek, sorozatok, letöltések tárháza
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Tisdalenow   - néhány infó az oldalról, korábbi kinézetek
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  Galéria   - aloldal, melyen rengeteg képet találsz

 
Chat részleg
 
Elite partnerek

- Nyugodtan lehet cserét kérni!
- Akik nem látják kint magukat, szóljanak!
- Akik rég frisseltek, automatikusan szünetre kerülnek!

      
      
      

 
Szavazás

Az előző szavazásban arról kérdeztelek titeket, hogy szerintetek melyik hajszín áll jobban Ashleynek. Elég szoros volt a verseny, ugyanis 9 szavazat érkezett a barnára, 8 pedig a szőkére, úgyhogy egy hajszál híján, de a barna nyert! :)

Ezúttal egy kicsit menjünk vissza pár évet, ugyanis arra vagyok kíváncsi, hogy nektek melyik HSM film nyerte el leginkább a tetszéseteket. Mivel én személy szerint nem tudnék csak egyet megjelölni, így megadtam egy 4. opciót is, ha esetleg ti is ebben a helyzetben lennétek!

A szavazás felkerült: 2017.10.08.
Következő szavazás: 2017.10.22.

Melyik HSM filmet szeret(t)ed a leginkább?
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 
Projektek
Illuminate by Ashley Tisdale
 Kozmetikai márka - (2016-)
A smink és szépségápolási termékek iránti szeretete inspirálta Ashley-t arra, hogy létrehozzon olyan kozmetikai termékeket, melyek nem túl drágák, de nagyon jó minőségűek. Ez a termékcsalád az Illuminate by Ashley Tisdale nevet kapta, melyet a BH Cosmetics-szel társulva 2016. május 27-én alapítottak meg. A termékek között találhatóak szemhéjpúderek, sminkecsetek, barnító krémek, szájfények, rúzsok és műszempillák is.
                 Hivatalos oldal     Instagram     Képek  

Charming 3D
 Animációs film - (2017)
Ashley kölcsönzi Hamupipőke hangját a filmben, melyben többek között még feltűnik Demi Lovato (Lenore/Lenny), Sia (Half-Oracle) és Avril Lavigne (Hófehérke) is. A magyar mozikban 2018. február 14-én lesz látható a film.
Leírás: Hamupipőke, Csipkerózsika és Hófehérke ugyanabba a férfiba, Bűbáj hercegbe esnek bele. A hercegnek egy átok hatása alatt meg kell kezdenie a fiatal Lenore segítségével epikus utazását, melynek végén megtalálhaja az igazi és egyetlen szerelmét.
                                         IMDB  

Skylanders Academy
 Animációs sorozat - (2016-)
A Skylanders Academy legelső epizódja 2016. október 28-án került bemutatásra a Netflix csatornán, melyben Ashley kölcsönzi Stealth manó szinkronhangját, aki a fenti képen lévő zöld testű, kék hajú manócska (bal oldalon). A sorozat 2. évadának premiere 2017. október 6-án volt, szintén a Netflixen.
Leírás: A  történet szerint amikor a sötétség veszélyeztetni kezdi a Skylands békéjét, Master Eon összeállítja a hősök szedett-vedett csapatát, hogy megvédjék a világegyetemet olyan gonosztevőktől, mint az ördögi Kaos és a Doom Raiders.
                      Hivatalos oldal     Twitter     IMDB  

Ginger Snaps
 Animációs sorozat - (2017-)
A sorozat 2017. június 25-én debütált az ABC-n, melyben Ashley kölcsönzi Apple szinkronhangját.
Leírás: A csendes külváros közepén egy hatalomigényes tinédzser álma, hogy az ő csapata legyen a legerősebb a sütieladásban. A süti világuralomra törésének érdekében mindenre hajlandó, még arra is, hogy kihasználja a családját, a barátait vagy azt az iskolatársát, melynél rákot diagnosztizáltak.
                           Hivatalos oldal/Epizódok  

Young & Hungry
 Televíziós sorozat - (2014-)
A Young & Hungry az ABC Family-n futó televíziós vígjáték sorozat, melynek legelső epizódja 2014. június 25-én debütált az Egyesült Államokban. Az elmúlt 3 év alatt összesen 5 évadot, pontosabban 61 részt készítettek belőle, de még mindig nincs vége, hiszen 2018 tavaszán érkezik a folytatás! Ashley a sorozat vezető producere, de néhány részben ő is feltűnik Logan Rawlings, a leszbikus magazinszerkesztő szerepében.
Leírás: A sorozatban két világ csap össze, amikor Josh, a fiatal és gazdag vállalkozó találkozik Gabival, a harcias tini gasztro bloggerrel, akit végül a személyes szakácsává léptet elő. A sorozat főszerepeiben Emily Osment, Jonathan Sadowski, Aimee Carrero, Kym Whitley és Rex Lee látható.
               Hivatalos oldal     Facebook oldal     IMDB  

 
Oldal információk
Nyitás 2011.01.02. (just-tisdale.gportal)
Költözés 2012.03.03. (itsashleyt.gportal)
Nyitás itt 2013.07.11. /Újranyitás: 2017.09.07./
Szünet 2015.10.02 - 2017.09.07.
Téma Ashley Tisdale
Szerkesztő bríí
Design bríí; verzió #24.
Felkerült: 2017.09.07.
Kódok LindaDesign
Külföldi források Marion & Sarah
Elérhetőség E-mail

 
Látogatók
Indulás: 2013-06-08
 

News

Instagram & Snapchat képek

Sziasztok! Sajnos Ashleyről nem sok hír van, csupán csak a szokásos közösségi posztok, amiket most el is hoztam nektek. Elsősorban 4 db instagramra feltöltött képet, aztán 4 db instagram sztoriból kivágott képet, valamint 2 db snapchatre feltöltött képet. Jó lenne most már egy érdemibb cikket is írni róla, de ha nincs, akkor nincs :(

Szükségem van erre a kávéra   

 Kedvenceim. Jelöld meg azt a barátodat, aki szintén szeret aludni és enni 

Csak próbáltam összepárosítani  (itt az outfitjére gondolhat)

Elegáns érzet az új, rövid frizurámmal  Vissza a főnökösködéshez @kristin_ess 

   

Ezeken az instagram sztoriból kivágott képeken láthatjuk, hogy Ashley a tegnapi nap folyamán vásárolni volt, illetve, hogy ismét egy castingot tartottak ahhoz a filmhez, melyben ő is részt vesz rendezőként (bár egyelőre még nem tudom, hogy ez melyik film is lehet), s a 3. képre a következőket írta: "Milyen sok kajára van szükségünk a válogatáshoz".

   

Ezek pedig a snapchat sztoriból kivágott képek lennének, melyek közül a második videó formátumban lett feltöltve, melyben Ashley elnézést kér, amiért a héten kimaradt a #Tizziekedd, ugyanis nagyon elfoglalt és most nem volt erre ideje, de jövőhét kedden mindenképp kapunk tőle valamit!

   

                                2017.10.12. 09:25, bríí                                

Instagram posztok

Szép hétfő reggelt mindenkinek! A szokásos bejegyzéssel érkeztem ismét, méghozzá 1 db instagramra feltöltött képpel, melyen néhány igazán hangulatos tököt láthatunk, valamint 3 db instagram sztoriból kivágott képpel, melyek közül a legutolsó szintén a halloweenhoz kapcsolódik, hisz Ashley lefotózta az udvarukon található dekorációkat, csekkoljátok őket a galériában!

Vasárnap

Inspiráció szerzés

   

A "teljes hír"-re kattintva megnézhetitek azt az instagram sztoriját, mely videó formájában lett feltöltve, amiben szintén az udvarukon lévő halloween-i díszeket mutatja meg nekünk. 

                                2017.10.09. 07:50, bríí                                

Haunted Hayride

Az amerikaiak már teljesen halloween lázban égnek, ez alól nem kivétel Ashley sem, aki tegnap este férjével és néhány barátjukkal, név szerint említve Shenae Grimes Beech-csel (90210) és férjével Josh Beech-csel, illetve Bryce Bonddal együtt ellátogattak a Los Angelesben található Haunted Hayride nevű helyre, ahol minden a halloweenről, a mókáról és az ijesztgetésről szól.
Összesen 8 db képet hoztam el nektek, melyek instagram sztorikból lettek kivágva, ezért nem a legjobb minőségűek, de azért lessétek meg őket a galériában!

   

Akit érdekelnek ezek a bizonyos instagram sztorik, a "teljes hír"-re kattintva megnézhetik, mert beágyaztam őket, csak nem akartam a főoldalt nagyon széthúzni velük, azért oldottam meg így :)

                                2017.10.08. 15:24, bríí                                

Közösségi posztok

Szép jó reggelt! Most is csak a szokásos bejegyzéssel jelentkezem, ami nem más, mint 2 db instagramra feltöltött kép, valamint 3 db instagram sztoriból, illetve 1 db snapchat sztoriból kivágott kép.

Csak itt leszek a kávémmal 

Bárcsak olyan lehetnék, mint a menő gyerekek. (Idézet az Echosmith - Cool Kids c. dalából, amit nemrég Ashley is feldolgozott a zenekar énekesnőjével.)

   

Az insta-és snapchat sztorik esetében Maui, Ashley kiskutyája a főszereplő, nézzétek meg ti is, nagyon tündéri! *-*

   

Egyéb: Raktam fel egy új szavazást, melyben arról kérdeztelek meg titeket, hogy ti melyik HSM filmet szerettétek a leginkább. A szavazást a szokásos helyen, bal oldalon, kicsit lejjebb görgetve találjátok meg!
Az előző szavazásnál pedig arról dönthettetek, hogy szerintetek melyik hajszín áll jobban Ashleynek. Összesen 17 db voks érkezett, amiből 9-et a barna, 8-at pedig a szőke kapott, így egy hajszál híján, de a barna nyert! :)

                                2017.10.08. 07:22, bríí                                

Instagram posztok

Ismét jelentkezem, méghozzá 2 db instagramra feltöltött képpel, valamint 3 db instagram sztoriból kivágott képpel. Remélem hamarosan jelennek már meg Ashleyről paparazzi képek, vagy részt vesz valami rendezvényen, hogy ne csak mindig instagram posztokkal bombázzalak titeket :) További szép hétvégét!

Jó reggelt LA 

Péntek esti tervek. Pulóver, film és egy kis rosé 

   

A másik oldalon. Casting a filmhez, amiben alkotók vagyunk

Mennem kellene edzeni? (Az instagram sztori újításának köszönhetően fel lehet tenni ilyen kérdéseket, melyre a megtekintők igennel vagy nemmel tudnak szavazni. Ez esetben Ashley képére 67%-ban igennel és 33%-ban nememel szavaztak.)

Megcsináltam! Voltam edzeni

   

                                2017.10.07. 14:28, bríí                                

Jön a Sylanders Academy 2. évada!

A Skylanders Academy visszatér a Netflixre, melyben Ashley kölcsönzi Stealth manó szinkronhangját, akit a fenti képen is láthattok (ezt egyébként Ash osztotta meg twitter fiókján). Az animációs sorozat legelső epizódja egyébként még 2016. október 28-án debütált a Netflixen, a második évad legelső epizódja pedig 2017. október 6-án, azaz tegnap került bemutatásra.

A fenti, twitterre feltöltött képhez fűzött üzenete:

Ma este Stealth manóval fogtok lógni, ugye? #SkylandersAcademy 2. évad premier a @Netflix-en ma! @Skylanders

A JustJared-nek az alábbiakat nyilatkozta az új évadról:

"Csak annyit mondhatok, hogy a rajongók nagyon meg fognak lepődni néhány új arctól, akikkel Stealth manó találkozni fog." - meséli Ashley. "Mondjuk akkor is csak ő lehet az egyetlen ninja a Skylands birodalomban."

És akkor jöjjön néhány dolog, amit Ashley szeret az új évadban, a karakterében és a szinkronizálásban.

Az új évadban: "Olyan csavarok vannak ebben az évadban, amit szerintem senki sem sejt előre. Számos akció és kaland részesei lehetünk, mint, ahogy az volt az előző szériában is. Bemutatunk néhány új női karaktert is, mint Cynder és Sprocket, akik Stealth új barátai lesznek."

Stelth manóban: "Szeretem, hogy Stelth manó egy kis rosszaság. Erős, ninja-szerű képességekkel rendelkezik, miközben ő egy csaj."

A szinkronizálásban: "A legjobb Stealth hangjában, hogy egy kicsit mélyebb hangon kell beszélnem. Animációs munkáim során eddig mindig fiatal karaktereket kellett eljátszanom, emiatt szuper magasra kellett állítanom a hangomat, de Stealth esetében ez nem így van, ő nagyon erős, szóval nekem is meg kell ragadnom ezt az erőt és át kell adnom a hangommal."

                                2017.10.07. 10:32, bríí                                

 

A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *    *****    Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!